Se vinde!

Unul dintre cele mai complexe proiecte de amenjări ale lui Oblio, aflat în București, pe o stradă liniștită de case din Militari, se vinde!
O proprietate cochetă, cu teren generos, de 417 mp, din care 300 mp grădină complet amenajată (pomi fructiferi și viță de vie pe rod, flori, alei dar și puț de 10 m adâncime, pentru irigat). O casă amenajată cu gust și atenție la detalii, în stil modern/industrial, cu parter și mansardă (în curs de amenajare, dar deja proiectată și racordată), reconstruită aproape în întregime în 2016.

Mai întâi a trebuit să arate așa:

Podeaua a fost izolată și s-a turnat o nouă șapă. Pereții interiori au fost complet reconstruiți, iar pereții exteriori au fost armați cu oțel și re-tencuiți. La etaj s-a turnat o șapă perlitică, cu armătura legată de cea a pereților. Casa a fost izolată exterior, structura acoperișului a fost întărită și remediată, țiglele vechi au fost înlocuite cu un sistem de țiglă metalică.

Toate instalațiile, de apă, scurgere, electrice și termice, au fost schimbate, proiectul de gaze a fost refăcut și a fost instalată o centrală cu boiler, cu sistemul de conectare la rețeaua de apă și filtrele aferente montate în pivniță.

Desigur, s-au tras țevi și s-au făcut racordurile necesare la etaj, pentru pregătirea mansardării.

Apoi a urmat design-ul și amenajarea, cu o atenție sporită la materialele folosite și la modalitatea de punere în operă.

Pe langă tâmplăria PVC Rehau cu 5 camere și geam triplu cu sistem 4 anotimpuri, pe langă ușile intrioare cu toc care îmbracă peretele și parchetul stratificat cu aspect de dușumea, fiecare cameră beneficiază de un element inedit, unic, care conferă personalitate și prestanță.

În living este zidul de cărămidă aparentă, ca element central, pe care este poziționată contrastant pianina.

În camera copiilor este tapetul vesel în culori pastelate.

 

 

 

 

 

În dormitorul principal este dulapul pentru lenjerii, pictat manual.

În bucătărie sunt ușile cămării, acoperite cu vopsea ”de tablă de clasă”, pe care copii pot să deseneze cu creta.

 

 

 

 

 

Personalizează amenajările de interior cu uși culisante pictate

În baie este suportul din lemn pentru chiuvetă, realizat manual.

În hol, sunt ușile monumentale ale dulapului, o lucrare plastică cu o realizare manuală cu totul originală.

 

 

 

 

 

Iar curtea este o oază de verdeață, complet amenajată și deja roditoare: doi meri, trei peri, un prun, un cireș, un visin și un gutui; cinci bușteni de viță care dau un vin roze cu accente de shiraz; tufe de zmeură și mure care păzesc de jur împrejur gardul; și nenumărați trandafiri, precum și diverse alte flori și plante ornamentale; o terasă cu dale de la care pleacă o alee betonată, până la magazia de 12 mp cu curent electric tras și spațiu de stocare pentru toate uneltele necesare în curte.

Totul într-o zonă liniștită de case, pe o stradă cu mulți brazi și atmosferă de stațiune, dar la numai 2 minute pe jos de stația de autobuz și la 10 minute plimbare până la stația de metrou Gorjului.

Proiectul se vinde la cheie, iar în prețul de €365,000 este inclusă și finalizarea mansardării (două camere, baie, diverse spații de depozitare, pe o suprafață utilă de 75 mp).

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
COMENTARIUL TĂU