PROMOblio!

Pentru fiecare proiect de amenajări ce se va derula în cursul anului 2019, Oblio include gratuit consultanța pentru una din camerele proiectului, dacă proiectul acoperă cel puțin trei camere, indiferent de destinația lor (dormitor; living; bucătărie; baie; birou/bibliotecă; sau dressinguri/cămări/holuri, dacă totalizează împreună peste 12 mp). Gratuitatea se va acorda ca discount din prețul final al proiectului.

Stabilește cu noi detaliile (ce servicii dorești, care e amploarea, care e nivelul de implicare, ce fel de ajutor vrei și în ce perioadă). Vom stabili împreună și datele pentru fiecare etapă, în funcție de posibilitățile tale și de disponibilul de nostru ca timp – grăbește-te, primul venit e primul servit!

Planificăm împreună tot, astfel încât să poți să derulezi procesul de amenjare pe îndelete, să-ți gândești și eșalonezi cu grijă investițiile și să te asiguri că în perioada vizată pentru implementare nu te trezești că nu găsești echipă, sau că nu e destul timp pentru prospecția pieței, sau că încă nu știi cu adevărat ce-ți place cel mai mult sau către ce să te îndrepți (poți chiar să-ți găsești stilul pe site-ul nostru, ca să te ajute să te hotărăști).

Ca să începem, așteptăm doar un semn de la tine!

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
COMENTARIUL TĂU

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/obliodlo/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1004