Beton!

Un material surprinzător de vesatil. 

Practic, când vine vorba de beton, poți fi cât de creativ vrei.
Prin comparație cu orice alt material din piață, granit, piatra, gresie, betonul are marele avantaj de a putea fi personalizat, nu ești limitat de stocuri, de cromatică, de textură. Poți obține peste 2000 de nuanțe specifice pentru beton, nu vei găsi la nici un alt material, din cele enumerate mai sus, o varietate atât de mare.
Betonul poate fi utilizat într-o gama variată de obiecte, de la blaturi de bucătărie, chiuvete, căzi, mobilier, vase dar și placări decorative.
Betonul are o căldură vizuală, o frumusețe naturală și o calitate tactilă.
Posibilitățile creative în fabricarea piesei din beton sunt nesfârșite, pentru că începe ca piatră lichidă, care poate fi complet personalizată. Se pot obține orice forme, pot fi adaugate culori sau incorporată sticlă, pietre, bucăți metalice.
Pereții și pardoselele din beton au un farmec greu de obtinut cu alte materiale, faptul că acesta poate fi colorat este un plus în amenajarea unui interior. Practic cu un singur material obții un întreg. Uiți de gleturi, amorsă, vopsea, adezivi, un singur material le rezolvă pe toate iar efectul acestuia nu prea lasă loc de comentarii.
Colorarea betonului se face când acesta este încă umed așa ca pot fi mixate în funcție de cerințe culori de baza cu orice ton se dorește, pentru un rezultat extrem de spectaculos.
Data viitoare când discutați despre amenajarea interiorului, poate ar fi interesant de luat în calcul betonul, ca material pentru finisaj.

Fotografie: germi_p / Getty Images, via Architectural Digest

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
COMENTARIUL TĂU