Despre noi

Oblio design – un nou mod de abordare a designului de interior.

Fie că aveți nevoie să schimbați elemente de mobilier,  să renovați parțial sau să amenajați întreg spațiul de locuit, nevoia de a apela la serviciile unui designer apare firesc, pentru optimizarea rezultatelor, în funcție de cerințele dumneavoastră, indiferent de stilul de viață sau de buget. Designul de interior nu se referă la achiziții scumpe, la un moft venit dintr-o tendință a pieței, ci la o necesitate care face diferența în viața de zi cu zi. Oblio design acoperă această necesitate a dumneavoastră, pentru un domeniu care, fiindu-vă străin, vă poate crea multe probleme și risipi timpul. Noi vă aducem experiența care vă lipsește, într-o amenajare remarcabilă a spațiului de locuit.

Oblio design a înțeles frustrările industriei designului de interior, unde clientul parcurge adesea o experiență mult prea costisitoare, groaie, în care proiectele sunt greu de gestionat; și vine cu o abordare prietenoasă, în care lucrurile sunt parcurse pe îndelete, înțelese și agreate fără presiunea unor prețuri exagerate.

Nouă ne place ce facem! Când am făcut o afacere dintr-o pasiune ne-am gândit în primul rând la cum am vrea să fim noi tratați, în poziția de client, cum ne-ar plăcea să fie cei cu care lucrăm, la ce aspecte să fie atenți, pe ce lucruri sa insiste, când să știe că mult a devenit prea mult. Am vrut să lucrăm pentru prieteni – oameni care nu au un buget mare, dar care doresc sa aibă un spațiu care-i reprezintă pe ei, nu o formulă învățată sau o randare bine făcută, dar care nu se regăsește în realitățile vieții de zi cu zi. Imaginile cu interioare fabuloase ne plac tuturor și uneori uităm că o fotografie are ca sigur cusur faptul că nu locuim în ea, așa că haideți să construim împreună realul ideal al casei tale!

De-a lungul anilor am întâlnit nenumărați oameni care au nevoie de ajutor de design profesional, dar care nu și-au putut permite sau nu au înțeles cum să acceseze designerii de interior. Ca voi să înțelegeți că suntem diferiți trebuie doar să ne cunoaștem.