Oblio Design te invită la Coach Coaching …

… sau cum să descoperi ce vrei, sau ce poți face, in proiectul tău de amenajare de interior.

 

Designul interior, ca orice domeniu respectabil, are o serie de reguli, tendințe, curente, la care se raportează. Susținem raportările la curente, reguli în ergonomia spațiului, sau tendințe date de materiale în permanentă schimbare. Pe tine, interesat de o problemă punctuală, amenajarea propriului spațiu de locuit, Oblio te ajută sa ți le însușești, din experiență, nu din cărți. dincolo de convenții și de teorii estetice. Nimic interesant și inovativ nu ar apărea în domeniu dacă toți am fi doar confortabil acoperiți de pălăria „bunului gust” experimentat de către alții.

Dacă simți ca poți face singur lucruri, în amenajările de interior, dar nu știi de unde sau cu ce să începi, dacă tot ce-ți trebuie e o direcție tehnică în care să poți ancora ideile tale estetice, Coach Coaching de la Oblio îți va oferi chiar asta – o ședință de discuții aplicate, în care să-ți lămurești toate întrebările și să-ți creionezi mai exact pașii de urmat.

Dacă știi unde vrei sa ajungi, însă imaginii de ansamblu îi lipsește strălucirea pe care ai întâlnit-o în alte amenajări, văzute nu făcute, Coach Coaching de la Oblio îți va oferi, în această ședință, ‘tips and tricks’, secrete ale meseriei sau soluții pragmatice la problemele intâmpinate, pentru a-ți pune în practică viziunea.

Hai sa discutăm!

Coach Coaching este un pachet de tip ‘one-time-shot’, unde tu aduci întrebări legate de proiectul pe care dorești să-l dezvolti iar Oblio propune soluții adaptate la ce-ți dorești din punct de vedere estetic și tehnic.
Vei fi surprins sa afli câte detalii stau în spatele unor finisaje bine făcute și ce diferență este între ‘arată bine în poză’ dar ‘uite cum ar arăta adaptat la interiorul nostru’. Sau să ințelegi mai în detaliu unde se duce mare parte din bugetul unei amenajări, care sunt timpii realiști de punere în operă, ce înseamnă materiale bune vs materiale scumpe, și alte ‘practicalități’ ce pot determina succesul unui proiect.

Rezarvă-ți ședința de Coach Coaching, de maxim 3 ore, pentru suma fixă de 150 Euro – și apoi redecorează cu spor.

Oblio Design
office@obliodesign.ro
0741324543

Share on Pinterest
Share with your friends


Submit
COMENTARIUL TĂU