Găsește-ți stilul

Selectează din imaginile următoare pe cele care te reprezintă cel mai bine, sau pur și simplu pe cele care îți plac cel mai mult.

[[[["field22","equal_to","41"]],[["show_fields","field27"]],"and"],[[["field22","equal_to","42"]],[["show_fields","field28"]],"and"],[[["field22","equal_to","43"]],[["show_fields","field29"]],"and"],[[["field22","equal_to","44"]],[["show_fields","field30"]],"and"],[[["field22","equal_to","45"]],[["show_fields","field31"]],"and"],[[["field22","equal_to","46"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[["field22","equal_to","47"]],[["show_fields","field33"]],"and"],[[["field22","equal_to","48"]],[["show_fields","field34"]],"and"],[[["field22","equal_to","49"]],[["show_fields","field35"]],"and"],[[["field30","equal_to","nu"]],[["redirect_to",null,"https:\/\/oblio.qpon.ro\/validare-chestionar\/"]],"and"],[[[]],[[]],"and"]]
1
2
3
4
5
6
Ce atmosferă preferi?
Cum vrei să decorezi?
Cum îți plac culorile?
Ce interior este cel mai aproape de gustul tău?

Lasă-ne un contact, ca să putem lua legătura după ce îți afli stilul.

Nume

Selecția făcută de tine este apropiată de stilul

Contemporan

Stilul contemporan este dominat de confortul și eleganța liniilor clare. Cei care preferă acest stil înțeleg că o casă poatefi simultan atât practică cât și frumoasă. Cele mai bune interioare contemporane echilibrează colțurile și unghiurile drepte cu marginile curbateși maximizează confortul cu texturi plușate precum catifeaua și inul moale.Piese de mobilier desoebite, vintage sau antichizate, pot împrumuta oricăruistil contemporan un sentiment al istoriei.

ECLETIC

Stilul eclectic presupune răzvrătirea regulilor, amestecul de vechi și nou, Orient și Occident, lux și austeritate, flagrant și tăcut. Însă fără a trece linia subțire dintre contrast și haos. Spațiul se umple cu obiecte iubite și unice, care încântă. Interiorul ideal reflectă personalitatea, într-un mod balansat, căutat.

SCANDI

Stilul scandinav se centrează pe funcționalitate cladă, linii clare, lucrături fără cusur și eleganță reținută. Un adevărat interior scandinav este foarte deschis. Lumina este extrem de importantă, iar tonurile coloristice tind să fie nuanțe de pământ, domolite, cu materiale naturale și decorări minime. Este preferat lemnul, de preferință deschis, pentru întreaga casă, mai puțin în baie.

MODERN

Stilul modern favorizează liniile fine, curate și este marcat de culori solide, predominant neutre, sau cu accente curajoase în mobilier și accesorii. Mobila este fină, joasă și de multe ori are rame metalice sau picioare drepte, cu sublinierea formelor de bază. Se folosesc elemente grafice, artistice, sau ca accente ce gravitează către lucrările abstracte. Se tinde către spațiu curat, liber, decorat în tonuri de alb.

ECO

Stilul eco își propune să reutilizeze – de la mobilă veche folosită creativ pentru destinații diferite, la obiecte inedite folosite pe post de decorațiuni și materiale deosebite folosite pentru funcționalitate originală. Totul pe fundaluri neutre, care să lase să respire atît obiectele, cît mai ales noianul de plante și explozia de flori care nu pot să lipsească unui stil Eco.

LOFT

Stilu loft aduce un aspect brut, nefininsat, celor mai atent gândite case, care combină funcționalitatea și expresivitatea. Fie că e loft-industrial, cu accente de atelier și mult metal, fie că e casual-loft, mai de grabă cu cărămidă și lemn, stilul se exprimă în forță, cu obiecte specifice și culori ‘purtate’.

TRADITIONAL

Designul interior tradițional reflectă decorul european. Include în general tonuri adânci de lemn, detalii arhitecturale și mo bilă elegantă. Fotolii ample, mese cu picioare ornate și piese de mobilier arcuite, care reflectă secolele 18 și 19, sunt exemple potrivite. Pereții sunt de obicei de culori neutre, ca să susțină vizual mobilierul elaborat. Lucrările de artă și accesoriile includ deseori culori mai vibrante, într-o cameră tradițională. Stofele sunt deseori în culori pline, dar multe pot avea motive și modele, florale, damasc sau persane.

RETRO

Acest stil este marcat de simplitate, linii clare, forme organice și materiale ca lemn, metal, plastic. Mobilierul este simplu, fundalul este necomplicat, modelele grafice, iar materialele naturale sunt combinate pentru crearea unui mix de confort și stil chic. Umbrele bogate sunt preferate față de minimalismul alb și obiectele vintage. Accentele neobișnuite adaugă o tușă finală.

SHABBY CHIC

Interioarele shabby chic au o tentă moale, feminină, care diferențiază acest aspect de alte stiluri vintage. Este un mod unic, romantic, de a decora, cu mobilier ales fie pentru că își arată vârsta, fie antichizat să pară așa. În același timp, un stil de decorare opulent, moale, dar și în gen cottage, îl diferențiază de decorul adevărat vechi. Stofele tind să fie bumbac și in vechi franțuzesc. Alburi și pasteluri prăfuite sunt culorile preferate.

Noi te putem ajuta să obții stilul dorit în amenajarea propriei locuințe. Hai să vorbim!

Consiliere

Consiliere estetică și proiectare a spațiului

Recomandări gamă cromatică, materialități

Propuneri de obiecte, decorațiuni și elemente artistice

 

 

Consiliere și Soluții

Pachet Servicii Consiliere, plus

+ Recomandări de materiale

+ Propuneri furnizori și specialiști

+ Selecție cataloage, recomandări magazine / depozite

 

Consiliere, Soluții și Implementare

Pachet Servicii Consiliere și Soluții, plus

+ Consiliere în procesul de achiziții

+ Suport în negocieri cu furnizorii

+ Supervizarea lucrărilor de implementare

 

anterior
Următorul